Προϊόντα

Τοποθετήστε μία Κρυφή Συσκευή Εντοπισμού στο eBike για Αντικλεπτική Προστασία

Το ηλεκτρικό σας ποδήλατο

Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς τους, τα ηλεκτρικά ποδήλατα γίνονται ένας νέος αγαπημένος στόχος για τους κλέφτες. Επειδή ένα ebike δεν είναι φθηνό, η απώλεια από κλοπή είναι ένα μεγάλο χτύπημα. Ως αποτέλεσμα, η ασφάλεια είναι συχνά μια σημαντική ανησυχία για τους κατόχους ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Να το κρατήσετε ασφαλές

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε το ποδήλατό σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερο και οπωσδήποτε μία πολύ αξιόπιστη κλειδαριά είναι η πρώτη και βασική προφύλαξη για να μην κλαπεί το ποδήλατό σας.

 

“Μια καλή συμβουλή είναι το σύστημα κλειδώματος να φαίνεται ως προδιαγραφή ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ παρά σαν πρόκληση ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ για τον επίδοξο κλέφτη.”

 

Ωστόσο όταν έχετε ένα ακριβό ebike, είναι καλή ιδέα να πάρετε επιπλέον μέτρα για την προστασία του. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να επενδύσετε σε μία συσκευή εντοπισμού GPS. Ακόμα και ο πιο προσεκτικός μπορεί να πέσει θύματα κλοπής του ποδηλάτου του, αλλά εάν έχετε εγκαταστήσει ένα σύστημα ανίχνευσης μέσω GPS, έχετε την ευκαιρία να ξαναβρείτε το αγαπημένο σας ebike.

Ακόμα περισσότερο με συσκευή εντοπισμού

Η συσκευή εντοπισμού GPS μπορεί να εγκατασταθεί σε μια κρυφή θέση στο ποδήλατό σας και να αρχίσει να στέλνει ενημερώσεις τοποθεσίας μόλις το ποδήλατο αρχίσει να κινείται. Πάνω στο χάρτη εντοπίζετε με μεγάλη ακρίβεια το ίχνος της κίνησης του ποδηλάτου. Σε περίπτωση που βρεθεί σε υπόγειο θα φαίνεται η τελευταία του τοποθεσία.

Η συσκευή εντοπισμού GPS δε θα εξαντλήσει την μπαταρία και να σας αφήσει ξεκρέμαστους, επειδή ο τύπος που προτείνουμε αντλεί ενέργεια από τη μπαταρία του ποδηλάτου. Επίσης, αυτή η συσκευή είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντέχει σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες και να δουλεύει ανεξάρτητα από την ταλαιπωρία λόγω του έδαφους.

 

Με την εγκατάσταση της συσκευής εντοπισμού GPS στο ηλεκτρικό ποδηλατό σας μπορείτε να το παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή, από παντού.

 

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας για το τι συμβαίνει άμεσα και έχετε εύκολη πρόσβαση στο χάρτη εντοπισμού από PC, tablet ή από το έξυπνο κινητό σας.

Στη solebike σας προσφέρουμε τη συσκευή εντοπισμού GPS με τιμή 195€. Τοποθετούμε τον εξοπλισμό και σας επιδεικνύουμε τον τρόπο λειτουργίας στο κινητό (διαθέσιμη δωρεάν η εφαρμογή) και στο PC.

Η υπηρεσία εντοπισμού με GPS περιλαμβάνει:

 1. Το ίχνος του ποδηλάτου σε πραγματικό χρόνο
 2. Ιστορικό διαδρομών και στάσεων έως και ένα μήνα
 3. Αντικλεπτική υποστήριξη με:
  • Ειδοποιήσεις με Pop up
  • Email & Push notification
  • Ειδοποιήσεις για κίνηση εκτός προκαθορισμένων ζωνών ή ωρών
  • Ειδοποιήσεις για διακοπή λειτουργίας ή αποσύνδεσης της συσκευής
  • Ένδειξη τελευταίας θέσης σε περίπτωση απόκρυψης σε υπόγειο.

Τιμή εξοπλισμού και υπηρεσίας: 159€

Κόστος εγκατάστασης: 36€

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 9215620-1 και θα χαρούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.

 


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ την Αντικλεπτική Συσκευή Εντοπισμού με την παραγγελία Ηλεκτρικού Ποδήλατου.

Αποκτήστε ηλεκτρικό ποδήλατο με Διπλό κέρδος μόνο από τη solebike: Επιδότηση 40% και Δώρο αντικλεπτικό αξίας 159€

(Η προσφορά μας αφορά στο κόστος εξοπλισμού και υπηρεσίας. Επιβαρύνεστε μόνο την τοποθέτηση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 − 6 =